lauantai 10. syyskuuta 2011

Relax, chill out!

Tä lauantai on ollut erityisen rento chill out-päivä, ja tälläsia tarviskin ainakin kerran viikossa. Koko viikon on ollut tosi paljon tekemistä ja kotona en oo ehtinyt olemaan melkeen yhtään, joten nyt otan kaiken irti vapaa-päivistä! Laiskottelua ja herkuttelua, jees. :D

Mulla on jo muutaman päivän ajan ollu kurkku tosi kipee ja tänään oon litkinyt teetä varmaan enemmän kuin olis hyväksikään. :D Ei oo kauheen ihana fiilis kun tuntuu et kurkku olis tulessa, mut tee ainakin vähän helpottaa oloa, ja se on hyvää!
Kaikkein ärsyttävintä on se, kun on kauan aikaa ns. puoliks kipeenä, eli ei oo niin kipee että vois jäädä pois koulusta, mut kuitenkin vähän.

                                                                      
Tämä päivä on siis kulunut istuskellessa kotona ja katsellessa leffoja. Koulutöilläkin oon joutunut vähän itseäni vaivaamaan, kuten enkun aineella ja historian läksyillä. Mutta nä leffat tuli katsottua:

 


Elokuu oli sellanen perus suomalainen elokuva, eli siis paljon SITÄ ja jne. :D En edes jaksanu kattoo sitä loppuun, etukannen ylistyksistä huolimatta aika tylsä leffa. Mutta Tomorrow when the war began oli omasta mielestä hyvä. Siinä oli paljon toimintaa ja romantiikkaakin siinä sivussa jonkin verran. Siitä on luvassa jatko-osakin, joka näillä näkymin ilmestyisi ensi vuonna. Leffa perustuu John Marsdenin kirjaan, jota en oo lukenut, mutta leffan innoittamana aion ehdottomasti lukea.


Mm. ylläolevan roinan kanssa olen joutunut tekemisiin viime viikolla, kun raahattiin pari IKEA-kassillista Länsikeskuksen kirpparille. Nyt joudun käymään siellä melkeen joka päivä kahden viikon ajan järjestämässä tavaroita (jotka on joka kerta törkeesti levitetty ympäriinsä) ja tietysti täydentämässä valikoimaa. Ihan kun mulla ei muutenkin olis jo kalenteri vähän täynnä! No kai tuolta vähän käyttörahaa tulee, sitä odotellessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti