sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Confessions of a shopaholic

Kiirettä pitää lomallakin! Ehdinki olee kokonaiset kaks päivää kotona ja huomenna olis taas lähtö Tallinnaan. Kalenteri on ihan ylibuukattu ja mä kun luulin et tän kesän otan vaan rennosti.
Parin viikon kesätyön jälkeen oli palkkapäivä ja siitä se laskukausi ja epätoivon päivät alkoi... Palkasta oli melkeen puolet kadonnu ennen ku edes huolestuin (täst pankkikortista on vaan harmia, tili on tasasta vauhtia tyhjentyny ku opin käyttää tätä!). Pelästyin jo et nyt musta on sitten tullu shopaholic. Onnistuin kuitenki tukahduttamaan halun saada ne yhdet kengät (joiden perään huokailen vieläkin). Palkkapäivä osus justiinsa sopivasti alennusmyynteihin, ja sehän ei ollut mikään hyvä yhdistelmä. Jos huomaa shoppailun riistäytyvän käsistä, kannattaa toimii ajoissa ettei päädy sellaseen jamaan kun Rebecca Himoshoppaajan salaiset unelmat-elokuvassa. Aionki nyt kiinnittää huomiota rahan käyttöön. Shoppailulakkoo en edes yritä, kunhan vaan onnistun hillittemään itteni kaupoilla. :D Se on alennusmyyntien jälkeen paljon helpompaa, koska oikeestaan oon aika tarkka rahojen kanssa ja kuulemma (muka) pihi, mut alennusmyynneissä innostun ja laukut on mun suurin heikkous..
Kirppareilla ajattelin alkaa käydä aktiivisemmin (pitäis hankkiutua eka eroon vanhoist ennen ku hankin uusia ku vaatteet pursuu jo ulos vaatekaapista. Osa onkin sijotettu tosi nätisti ympäri huonetta lojumaan). Ne on oikeesti aarreaittoja, kannattaa heittää ennakkoluulot pois jos sellasia on. Ainahan siel on niitä likasia rättejä mut kun jaksaa metsästää ni voi löytää vaikka mitä. Citymarketista ja Prismastaki voi tehä löytöjä pienemmällä budjetilla ja onhan se mukavaa ettei kaikkii vaatteita oo ostettu H&M:stä.
Kuitit kannattaa aina säästää jos vaik tajuu ettei ostos ollukkaa sen rahan arvonen!
Täs vielä kuva kivasta Vero Moda takista jonka löysin viimeviikol kirppikseltä 4,50 eurolla!


Rebecca Bloomwood: When I was 7 most of my friends stopped believing in magic. That's when I first started. They were beautiful, they were happy. They didn't even need any money, they had magic cards.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti