lauantai 16. heinäkuuta 2011

Let's get this started!

Aloin siis vihdoin kirjoittaa omaa blogia! Se on jo pitkään ollut mielessä, mutta oon epäillyt bloggaajan taitojani kun päiväkirjoihinkin jaksan yleensä kirjottaa vaan pari viikkoa. Mutta nyt vihdoin uskaltauduin kokeilemaan kuultuani kuinka mainio harrastus se on. Ja mikäpä olis omaperäsempi tapa alottaa blogi kun kertomalla itsestäni.
Olen 16-vuotias turkulainen tyttö. Kiinnostuksen kohteita ovat mm. muoti, sisustus, julkkikset, kirjat ja näistä kaikista ajattelinkin kirjoittaa, sekä kaikesta muusta mitä nyt päähän pälkähtää.
Seuraan trendejä ja kuljen jonkun verran muodin mukana, mutten mitenkään orjallisesti noudata tyylivirtausten mukaista pukeutumista.
Pyrin pitämään oman tyylin aika klassisena ja yksinkertaisena. Pidän kaikesta kauniista, tyttömäisestä ja ylellisestä (vaik siihen ylellisyyteen harvoin on varaa). Musta ja valkoinen on luottovärit, mutta kyl värejäkin saa olla, se on ihan päivän fiiliksestä kiinni. Tällä hetkellä miellyttää laivastonsininen, persikka ja puuterin ja hiekan sävyt. Beige ja kameli onkin värejä, joita alkaa varmasti näkyä vielä enemmän kun syksyä kohden mennään ja nehän sopii sinisen ja pastellisävyjen kanssa erityisen hyvin.

Nudesävyjen ei tarvitse olla tylsiä! Mallia näyttää Olivia Palermo. Kuva http://www.oliviapalermofashion.blogspot.com/





















Saa siis nähdä miten lähtee pyörimään tä mun uusi harrastus kun ulkoasun väkertäminen oli jo haaste ja tällänen tekniikan ihmelapsi kun oon. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti