sunnuntai 19. elokuuta 2012

Jälkifiilikset Weekend festivalista

Noniin, kotona ollaan hengissä ja hyvässä kunnossa kaikesta Weekend festivaliin liittyvästä kohusta huolimatta. :D Kaikki on varmaan lukenut tai katsonut uutisia Weekendiin liittyen. Mekin istuttiin ruuhkassa yli 2 tuntia, mut se oli loppuen lopuks sen arvosta, koska David Guetta oli ihan mieletön!!
On silti paha mieli niiden puolesta, jotka ruuhkien takia missas kaikki esiintyjät. Mulla ei oo valittamista, koska meidän osalta kaikki meni hyvin ja nähtiin kaikki esiintyjät mitkä haluttiinkin.

Järjestäjien on silti turha laittaa koko syytä asiakkaiden piikkiin. Toi pitopaikka eli Luukin kartano epäilytti jo etukäteen. Tuskin saa pitää siellä ens vuonna. Ja järjestelyt oli muutenkin tosi puutteelliset, mutta toki festivaali järjestettiin vasta ekaa kertaa. Silti ne olis voinut ottaa mallia vaikka Ruissista. Uskon että olis sujunut vähän paremmin jos vaikka henkilöautoilta olis kielletty pääsy sinne kokonaan ja bussit olis ollut ilmasia tai ainakin halvempia. Lauantaina ohjeet oli selvästi menneet jo perille, koska paljon enemmän näkyi mopoja ja polkupyöriä, enkä mä havainnut ruuhkaa enää ollenkaan missään vaiheessa. Mekin mentiin 9 km kaks päällä pyörällä, josta oli vaihteet rikki. Mutta kuten jo sanoin, kaikki oli vaivan arvosta!






3 kommenttia:

  1. Skrillex, David Guetta(!!) ja Hurts oli todellakin sen vaivan arvoista! Guettan jälkeen se ajatus 25km matkasta ei tuntunut miltään! Tekee vieläki mieli vaan tanssia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja keikalt saadut mustelmat ja pikku ruhjeetkaan ei haitannu ennen ku vasta seuraavana päivänä xD mut oli se kyl hyvä! Toivottavasti saatais uudestaan suomeen tollasii huippuesiintyjiä! :D

      Poista
    2. Sehän lupas tulla uudestaan ensvuonna ;) ilman muuta menossa!!!

      Poista