perjantai 3. elokuuta 2012

Shopping in Ireland

Kun muutamia viikkoja sitten juteltiin että lähdettäiskös johonkin kesäreissulle, ei kyllä tullut Irlanti heti mieleen, eikä sitä kukaan ehdottanutkaan. Mutta ei kukaan pahakseensakaan laittanut kun iskä ilmotti että sinne oli sit liput varattuna. Valmistauduin reissuun lukemalla Ps. Rakastan sinua (josta siis on tehty se leffakin), joka sijoittuu Dubliniin, ja katsomalla Karkausvuoden (joka on muuten ihanin romanttinen komedia ikinä!), joka myöskin sijoittuu Irlantiin.

Lennettiin Lontoon kautta ja olympialaishulinaa oli jonkun verran ilmassa lentokentälläkin. Oon aina yhdistänyt Irlantiin vihreät nummet ja menninkäiset, mutta Dublinissa ei sitten näkynyt kyllä kumpiakaan. Olis pitänyt lähteä tietenkin kaupungin ulkopuolelle sellaisia maisemia etsimään, mutta vaan kolme kokonaista päivää kuluikin "vahingossa" shoppailuun. Dublinissa ei niin kovasti ollut mitään nähtävyyksiä, mutta oli siinä koko kaupungissa ihan nähtävyyttä kerrakseen. Vanhoja taloja oli paljon ja kaikissa oli erivärisiä ovia; punasia, vihreitä, keltaisia, turkooseja...jne. Sanoinkin et haluun maalata meidän tylsän valkosen etuoven vaaleanpunaseks!

Ja lempiaiheeseen, shoppailuun. Tiesin jo etukäteen että suurin osa mun rahoista menisi luultavasti Primarkiin (Irlannissa Penneys) ja sinnehän sitä ihan kiitettävästi upposkin. Siellä ollaan kyllä ajan tasalla mikä on millonkin muotia. Pastellia, läpinäkyvyyttä, kukkaprinttiä ja cut-out vaatteita oli paljon, ja uudessa mallistossa oli paljon viininpunaista, sekä pitkähihaisia keveistä, vähän läpinäkyvistä kankaista tehtyjä puseroita. Kävin toki muuallakin! Forever 21:ssa oli mukavat alennusmyynnit! Ja semmosen löydön tein kun TK Maxx, jossa myytiin designer-vaatteita reippaasti oikeita hintoja halvemmalla! Esimerkkinä Michael Korsin mekko 80 eurolla (ennen melkeen 400 e)!!

Nyt oon leikkinyt matkaopasta tarpeeks, tässä siis kuvia ostoksista:
Kuva on taas niin loistava et väriikään oikeen erota, mut tä viininpunainen paita on selästä pitsiä, Penneys, 15 e


Mintunvihreä toppi, Penneys, 13 e

Penneys 8 e
   
 
Shoe zone n. 9 e



Dorothy Perkins, 25 e
Penneys, 13 e
Tommy Hilfigerin hihaton neule, TK Maxx, 27 e (oikea hinta 125 e)


Forever 21, 11 e

      
Forever 21, 17 e

 Laukku, Penneys, 13 e
Kynsilakat, Penneys, n. 2,50 e
Aurinkolasit, Forever 21, n. 6 e
Kaulakoru, Forever 21, en muista hintaa koska sain kaupan päälle
MORO-patukoita ostin vaikka kuinka paljon, 2 sai 1,20 eurolla! xD

Ei syytä huoleen, en mä näin vähillä ostoksilla selvinnyt. En ottanut kaikista kuvaa koska en jaksa tapella noiden kanssa. Ne ei siis millään suostu menemään niihin paikkoihin kun mä haluan!!:(
Penneysistä ostin kuitenkin ainakin yhden mustan pitkähihasen "silkki"paidan, alusvaatteita, ja hiusharjan, ja jostain matkamuistoliikkeestä ostin valokuvakehyksen. Ainiin, ja kahdet erilaiset kuoret iphoneen, nahkakuoret jotka suomessa maksaa ainakin 20 e oli 10 e! :)

Ja tästä pääsenkin aiheeseen Säästäminen, jota aion nyt harjoittaa seuraavat kuukaudet tosi ahkerasti. Pankkikortti piiloon ja turha kaupoissa maleksiminen on minimoitava!

Ainoa huono puoli tässä koko matkassa tais olla se erittäin vähän ja huonosti nukuttu yö lentokentällä paluumatkalla. En suosittele kenellekään ellei ole kunnon varusteita mukana, tai ajoissa paikalla varaamassa hyvä penkki! Me ei luonnollisestikaan oltu varustautuneita saati ajoissa paikalla, joten lattialla "nukuttiin". Huomaa ISOT lainausmerkit!

9 kommenttia:

  1. Some lovely clothes! :)

    Hope you would check out my blog.

    //Love. :))


    www.blogbyhau.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, I think so too :) Too bad you probably don't understand any of the text. :D And your blog was awesome! I joined ur site :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä :) mä rakastuin tohon mintunvihreeseen toppiin, ihan täydellinen!

    VastaaPoista
  4. Oi, Penneys! :) Mie ite olin kiertelemässä Irlantia kesäkuussa peräti 2 ja puoli viikkoa. Dublinissa ei tosiaan niitä kunnon Irkkumaisemia ole, mutta esmes Länsi-Irlannissa oli kyllä upeita maisemia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Täytyykin sit seuraavalla visiitillä käydä Dublinin ulkopuolellakin! Niistä maisemistahan Irlanti onkin kuuluisa. :)

      Poista