sunnuntai 5. elokuuta 2012

My room

Ah mikä ihana ilma ulkona! Olin jo masentua kun joku sanoi et kesä on ohi, eikä aurinkoo enää paljo tuu näkemään. Mut siellä se on ja rusketusrajatkin onnistuin saamaan! Häpeen itteeni ku kehtaanki tulla sisälle tälläsenä päivänä, mut heti kun on tän tehny ni syöksyn ulos ruskettamaan rajoja pois. :)

Tossa kuukausien kuluessa ehdittiin vaihtaa taloa, ja sain valita värin uuteen huoneeseen. Valitsin vaaleanpunaisen. Ja nyt oon jo ihan kyllästynyt siihen, vaik tykkään kyllä vaaleanpunaisesta vieläkin. No, mun huone ehkä näyttää 10-vuotiaan prinsessahuoneelta, mut tykkään prinsessoista niin mikäs siinä! Eli tässä vaan kuvia mun valtakunnasta:
Eiffel-torni on arvatenkin Pariisista ja puhelinkoppi Lontoosta. Telephone-teksti oli alunperinkin väärin päin ja en sit halunnut kääntää sitä ollenkaan. :P






Tuhkakuppi on Meksikosta (toimii kuitenkin korukuppina) ja värikkäät purkit iskän tuliaisia Afrikasta.


Unisieppari on Meksikosta



  
Tä Abercrombie & Fitchin kassi on niin komee et
sitä voi pitää esilläkin ;D






Tykkään keräillä erilaisia valokuvakehyksiä, mutta suurin osa niistä on vielä tyhjiä kun en oo saanut aikaseksi
käydä kehittämässä valokuvia. Ja jos tota tyhjää koloa tossa ihmettelee, niin siinä irvistää 3-vuotias Laura niin nolona etten kehtaa sitä vieläkään paljastaa julkisesti.

 Kenkänurkkaus, koska en oo vieläkään keksinyt järkevää tapaa säilyttää niitä, kun ei ne kaappiinkaan enää mahdu. VINKKEJÄ OTETAAN VASTAAN!;)

Enemmän vaatetelineenä kun istuimena toimiva työtuoli.

Tässä meni taas ihan liian kauan kun taistelin noiden kuvien kanssa! Toivottavasti aurinko vielä paistaa, moikkis! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti